Wij helpen ondernemers graag beter ondernemen

Welkom bij Hemstra & Partners

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner als het gaat om uw bedrijfsadministratie, dan bent u bij ons sinds 1930 al aan het juiste adres.

Als administratie- en belastingadvieskantoor zijn wij werkzaam in Fryslân en voornamelijk in de regio Leeuwarden, Sneek en Grou. Wij werken voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, (medische) vrije beroepen, groothandel, verenigingen/stichtingen en ZZP-ers in uiteenlopende branches en sectoren. Ook particulieren zijn bij ons van harte welkom.

Wij vinden het belangrijk te werken met korte lijnen en persoonlijk contact in een informele sfeer met een eenvoudig en helder taalgebruik.

Onze dienstverlening is veelomvattend. Zo kunt u bij ons terecht voor het verzorgen van uw financiële administratie, salarisadministratie, het samenstellen van uw jaarrekening, het verzorgen van uw aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Natuurlijk zullen wij u ook van adviezen voorzien op deze gebieden.

Dit alles doen wij door u een hoop werk uit handen te nemen. U houdt daardoor voldoende tijd over om te doen wat u het liefst doet én waar u goed in bent, namelijk ‘succesvol ondernemen’.

Adresgegevens

Huizumerlaan 5
8934 BC  Leeuwarden

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
van 10.00 tot 17.00 uur
zaterdag en zondag gesloten

Contactgegevens

Telefoon  058 – 2 890 891
E-mail  info@hemstra.nl

Overige gegevens

KvK  01090586
BTW-nr.  NL809293663B01

Copyright © 2024 Hemstra & Partners